Final de proiect: Școala gimnazială de pe strada LORENA

0 2708

REZULTATE:

  1. S-a realizat o infrastructură școlară extinsă prin construirea unei noi clădiri pe amplasamentul școlii gimnaziale de pe strada Lorena. Noua clădire beneficiază, pe lăngă sălile de clasă, de o sală de festivități și de grupuri sanitare echipate corespunzător.
  2. S-a asigurat un nivel de dotare cu mobilier nou, adecvat pentru desfășurarea în condiții de calitate a activității didactice în clădirea nou construită. În acest sens au fost achiziționate și echipamente IT pentru toate sălile de clasă: calculator cu monitor, videoproiector, ecran de proiecție, multifuncțională A4. Au fost, de asemenea, amplasate în noua clădire stingătoare PSI.
  3. Un număr de 369 elevi vor beneficia de condiții optime de învățare prin utilizarea infrastructurii educaționale extinse. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 2.398.183,78 lei din care 1.933.861,31 lei reprezintă contribuția FEDR ( fonduri europene) și 295.767,01 lei contribuția bugetului național.
    Valoarea finanțării nerambursabile a proiectului este 2.229.628,32 lei și reprezintă 98% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului.

    Echipa internă de proiect a Primăriei Jimbolia: Marian Rotaru – manager de proiect, Ioan Candin Pintea – monitorizare lucrări, Erzsebet Barna – achiziții publice, Sorina Călina – operațiuni contabile.
    Consultant extern: ABA MANAGEMENT SRL.

VisitJimbolia.ro


Marime text

12 | 16 | 18 | 20

G.A.L Banat West

Publicații

JimboBlog