Final de proiect: Sala de sport a Școlii de pe strada George  Enescu

0 2740

Final de proiect: Sala de sport a Școlii de pe strada George Enescu

REZULTATE:

  1. A fost extinsă infrastructura educațională a Școlii gimnaziale din str. George Enescu nr. 9 cu cu o SALĂ DE SPORT nou construită, cu facilități adecvate pentru realizarea în mod optim a activităților din programa școlară. Sunt asigurate spații pentru vestiare cu dușuri, toalete, rampă de acces pentru persoane cu dizabilități, rampă de colectare selectivă a gunoiului, alee de acces între clădirile unității de învățământ.
  2. S-au achiziționat dotările necesare care vor facilita realizarea în condiții optime a activităților educaționale din această unitate de învățământ, atăt pentre sala de sport – porți de fotbal, coșuri de baschet, bănci vestiare și dulapuri fișet, dulapuri metalice cu casete pentru vestiare – cât și pentru sălile de clasă – seturi de bănci și scaune reglabile, dulapuri pentru materialul didactic și dulapuri cu băncuțe pentru copii, table albe, catedre etc. Sălile de clasă beneficiază și de dotări IT: PC cu monitor, videoproiector, ecran de proiecție, multifuncțională A4. În clădirea școlii și în sala de sport sunt amplasate stingătoare PSI.
  3. Un număr de 124 elevi beneficiază de o ofertă educațională îmbunătățită.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 3.288.286,66 lei din care 1.661.190,62 lei reprezintă contribuția FEDR (fonduri europene) și 254.064,43 lei contribuția bugetului național. Valoarea finanțării nerambursabile a proiectului este 1.915.255,05 lei și reprezintă 98% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului.

Echipa internă a Primăriei Jimbolia de implementare a proiectului: Marian Rotaru – manager de proiect, Mihaiela Geambazu –asistent manager de proiect, Ioan Candin Pintea – monitorizare lucrări, Erzsebet Barna – achiziții publice, Sorina Călina – operațiuni contabile. Consultant extern: ABA MANAGEMENT SRL.

VisitJimbolia.ro


Marime text

12 | 16 | 18 | 20

G.A.L Banat West

Publicații

JimboBlog