ANUNȚ DE ATRIBUIRE nr. 5538/25.05.2018 privind achiziția din cadrul proiectului transfrontalier TdB

0 241

ANUNȚ DE ATRIBUIRE nr. 5538/25.05.2018 privind achiziția din cadrul proiectului transfrontalier TdB
RORS25/Municipality of Jimbolia/05
Proiectul Tour de Banat (TdB) RORS-25, depus în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră Romania-Serbia.
Vă informăm că pe site-ul http://www.romania-serbia.net/?page_id=2540 a apărut anunțul de atribuire privind achiziția lucrării Amenajare popas turistic pentru bicicliști în drumul spre punctul de trecere a frontierei Jimbolia România – Republica Serbia. Cei interesați pot accesa documentația necesară la linkul de mai sus sau accesând pagina http://www.romania-serbia.net/ – Transparency – Public procurements. Termenul de depunere a ofertelor a fost 14.05.2018, ora 10:00, la sediul Primăriei Orașului Jimbolia, str. T. Vladimirescu, nr. 81, Jimbolia, jud. Timiș.

Proiectul vizează localitățile Jimbolia din România și Nova Crnja din Serbia. Obiectivul general al proiectului este contribuția la dezvoltarea economică durabilă a regiunii acoperite, prin consolidarea și promovarea ofertei turistice transfrontaliere și crearea condițiilor pentru dezvoltarea ciclismului.

Proiectul contribuie la dezvoltarea economiei turistice locale de ambele părți ale frontierei, iar acest obiectiv se va realiza prin îmbunătățirea infrastructurii de trafic și crearea rețelei de parteneriat transfrontalier. În partea română se are în vedere amenajarea unei parcări destinate bicicliștilor care tranzitează frontiera româno-sârbă pe la Jimbolia. Noile rute de ciclism (DeTours) ar plasa acest domeniu pe harta europeană a coridoarelor EuroVelo, iar realizarea pe termen lung a proiectului va avea un impact pozitiv asupra promovării altor resurse turistice din regiune și asupra mediului.

Tagged with: , ,

VisitJimbolia.ro


Marime text

12 | 16 | 18 | 20

G.A.L Banat West

Publicații

JimboBlog