INVITAȚIE DE PARTICIPARE pentru atribuire servicii de organizare evenimente, proiect transfrontalier TdB

0 730

Proiectul Tour de Banat (TdB) RORS-25, depus în cadrul Programului Interreg Romania-Serbia IPA CBC Programme 2014-2020

 

Pentru realizarea proiectului mai sus menționat, se are în vederea achiziționarea serviciilor de organizare de evenimente. Persoanele interesate pot găsi documentația necesară la linkul de mai jos. Termenul de depunere a ofertelor este 18.10.2017, ora 9, la sediul Primăriei Orașului Jimbolia, str. T. Vladimirescu, nr. 81, Jimbolia, jud. Timiș.

http://www.romania-serbia.net/?page_id=1749&lang=en_GB

Proiectul vizează localitățile Jimbolia din România și Nova Crnja din Serbia. Obiectivul general al proiectului este contribuția la dezvoltarea economică durabilă a regiunii acoperite, prin consolidarea și promovarea ofertei turistice transfrontaliere și crearea condițiilor pentru dezvoltarea ciclismului.

Proiectul vizează dezvoltarea economiei turistice locale de ambele părți ale frontierei, iar acest obiectiv se va realiza prin îmbunătățirea infrastructurii de trafic și crearea rețelei de parteneriat transfrontalier. În partea română se are în vedere amenajarea unei parcări destinate bicicliștilor care tranzitează frontiera româno-sârbă pe la Jimbolia. Noile rute de ciclism (DeTours) ar plasa acest domeniu pe harta europeană a coridoarelor EuroVelo, iar realizarea pe termen lung a proiectului va avea un impact pozitiv asupra promovării altor resurse turistice din regiune și asupra mediului.

Tagged with: , ,

VisitJimbolia.ro


Marime text

12 | 16 | 18 | 20

G.A.L Banat West

Publicații

JimboBlog