INVITAȚIE DE PARTICIPARE pentru atribuire servicii de organizare evenimente, proiect transfrontalier IBC

0 738

INVITAȚIE DE PARTICIPARE pentru atribuire servicii de organizare evenimente, proiect transfrontalier IBC

 

Proiectul Creșterea mobilității prin dezvoltare rutieră în Banat (IBC) RORS-16, depus în cadrul Programului Interreg Romania-Serbia IPA CBC Programme 2014-2020

Pentru realizarea proiectului mai sus menționat, se are în vederea achiziționarea serviciilor de organizare de evenimente. Persoanele interesate pot găsi documentația necesară la linkul de mai jos. Termenul de depunere a ofertelor este 20.10.2017, ora 9, la sediul Primăriei Orașului Jimbolia, str. T. Vladimirescu, nr. 81, Jimbolia, jud. Timiș.

http://www.romania-serbia.net/?page_id=1749&lang=en_GB

Proiectul cuprinde două zone transfrontaliere: județul Banat de Nord pe partea sârbă și județul Timiș în partea română, caracterizate printr-un patrimoniu cultural și istoric comun, relații tradiționale de bună vecinătate și cooperare. În general, sectorul transporturilor este o componentă importantă a economiei care are impact asupra dezvoltării și bunăstării populației. Atunci când sistemele de transport sunt deficitare în ceea ce privește capacitatea sau fiabilitatea, ele pot avea costuri economice. Transportul are, de asemenea, o importanță socială și de mediu, care nu poate fi neglijată.

Proiectul este conceput pentru a depăși obstacolele actuale ale zonei transfrontaliere și pentru a contribui la o mai bună conectivitate a regiunii, atât la nivel intern cât și extern, așa cum a fost evidențiată în analiza situației din zona de frontieră în cadrul strategiei de program România-Serbia.

Activitatea proiectului se axează pe dezvoltarea viitoare a conexiunilor de transport local în zona de frontieră, care va contribui la dezvoltarea economică viitoare și la îmbunătățirea calității vieții pentru comunitățile din zona menționată. Mai mult, proiectul “IBC” promovează o mai bună cooperare și mobilitate între regiuni și țări, contribuind astfel la strategia programului și la obiectivele prioritare.

Tagged with: , ,

VisitJimbolia.ro


Marime text

12 | 16 | 18 | 20

G.A.L Banat West

Publicații

JimboBlog